Yasin Custom Made

Angah Doorgift terkenal dalam pembuatan buku yasin custom made untuk memenuhi permintaan pelanggan-pelanggan yang inginkan kelainan dalam memberi buku yang bermanfaat iaitu buku yasin buat tetamu yang hadir di Majlis ataupun aturcara keramainan dan kenduri.

Buku yasin selalunya diperlukan oleh tuan rumah ketika membuat majlis bacaan yasin untuk dibaca dan disedekahkan kepada pembacanya. Di dalam buku yasin custom cover ini, ataupun lebih dikenali dengan yasin custom made ini bukan hanya terdapat surah yasin sahaja, akan tetapi lengkap dengan tahlil, doa dan surah lain yang akan digunakan dan dirujuk oleh pembacanya.

Keistimewaan Buku yasin custom made ini adalah di cover buku yasin ini kami akan sematkan nama arwah mahupun nama majlis di cover buku yasin ini, sesuailah dengan nama nya buku yasin custom cover.

Berilah sesuatu yang bermanfaat kepada penerimanya, insyallah niat yang baik dan murni ini dapat menyumbang pahala yang berterusan buat kita semua.

Jika anda perlukan yasin dan surah pilihan utama, anda pastinya suka dan senang hati untuk memberi buku yasin customised bersaiz A5 iaitu separuh A4. Di dalam buku yasin custom ini lengkap dengan Surah yasin, surah Al mulk, Surah Al khafi, Surah As sajdah, Surah Ar rahman, Al Mathurat, Manzil, Solat Jenazah, dan Solat Jamak dan Qasar. Pastinya penerima buku ini suka dan menggunakan nya dengan kerap sebagai rujukan.

Kepada anda yang menempah buku yasin custom cover ini bolehlah menghubugi team kami di angahdoorgift atau pun di media sosial kami atau whatsapp team kami 24/7 . tempahan urgent diterima untuk tempahan yasin custom made ini.

About the Author

angahdoorgift

Leave a Reply

Your email address will not be published.