Buku Yasin Custom Cover

Terima kasih buat pelanggan kami puan Norazizah memilih kami untuk membuat buku yasin buat insan tersayangnya yang telah pergi buat selamanya. Semoga dengan yasin ini dapat membantu lebih ramai lagi yang mendoakan arwah. Keistimewaan buku yasin custom cover kami adalah boleh tulis nama arwah.

InsyaAllah dengan cara ni kita dapat panjangkan lagi pahala untuk arwah dan lebih ramai yang mendoakannya. Buat anda yang rindukan insan yang telah pergi, hasilkan buku yasin untuk anda. Yasin softcover ini mempunyai tiga jenis saiz seperti medium, big dan A5. Bagi pelanggan yang meminati isi kandungan beserta dengan surah-surah pilihan boleh pilih saiz yasin A5.

Buku yasin custom cover kami juga sesuai untuk semua jenis majlis contohnya aqiqah, pernikahan dan lain-lain. Anda boleh minta untuk tulis apa saja pada kulit buku yasin seperti nama, doa dan banyak lagi.Anda tidak perlu pening untuk memilih doorgift yang sesuai untuk majlis anda, kami sedia bantu untuk hasilkan yasin istimewa buat anda. Semoga dengan buku yang kami hasilkan dapat memberi manfaat kepada yang menerimanya.

About the Author

angahdoorgift

Leave a Reply

Your email address will not be published.