Kenangan Yang Tidak Dapat Ku Lupakan

Persaraan bukanlah penamat kepada laluan kerjaya, Apapun saya doakan semoga berjaya, selamat bersara dan dirahmati Allah sentiasa, anda telah menjadi inspirasi besar kepada kami, berkerja dengan anda merupakan pengalaman yang hebat dan saya pasti akan sangat merindui anda,kami tidak akan melupakan kenangan indah dan detik lucu yang anda bawa. Ada dikalangan anda kenalan yang bersara ? Jom tempah buku yasin custom cover dengan kami.

Buku yasin custom cover ini bukan sahaja untuk majlis tahlil bahkan sesuai juga dijadikan sebagai hadiah buat kenalan anda yang sudah bersara, buku yasin ini sangat banyak manfaatnya, jenis pelanggan kami tempah ini adalah yasin Hardcover Full Printing, anda boleh pilih design mengikut citarasa anda sendiri.

Yasin Hardcover Full Printing ini menjadi pilihan ramai pelanggan kami tau, buku yasin custom cover kami isi kandungan berwarna dan jelas, mudah untuk golongan yang berumur, menariknya boleh telak nama pada cover, kami sangat berharap buku yasin custom cover ini dapat membawa manfaat kepada yang menerima.

About the Author

angahdoorgift

Leave a Reply

Your email address will not be published.